Meest gestelde vragen
Home   >   Meest gestelde vragen
bg

Vragen over kunststof kozijnen?

Op deze pagina vindt u vragen en antwoorden over kunststof kozijnen en wat daar bij komt kijken. Dit zijn de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wie zijn de mensen achter Kunststof Kozijn Offerte?

Wij zijn een klein team van experts met ervaring in de kozijnenbranche. Kunststof Kozijn Offerte biedt u meer dan 20 jaar ervaring als financieel adviseur en 15 jaar ervaring als kozijnexpert.

Wat is de levertijd van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen worden volledig op maat gemaakt voor iedere klant. Om dit te bewerkstelligen is aardig wat tijd nodig. Wij raden u aan om rekening te houden met ongeveer 6 tot 12 weken. Houd dit aan vanaf de opdrachtbevestiging. Factoren die bijvoorbeeld meespelen in de levertijd zijn de afmetingen, kleuren, afwerkingen en aantallen.

Hoe duurzaam zijn kunststof kozijnen?

Bij Kunststof Kozijn Offerte kiezen we bewust voor Schüco kozijnen. Waarom? Omdat zij hele hoge waarde hechten aan duurzaamheid. Er worden hoge eisen gesteld aan duurzame productontwikkelingen. De kwaliteit van Schüco voldoet hier eigenlijk altijd aan. Zij bieden zowel lange levensduur als oneindige recyclebaarheid van hun producten. Schüco doet net een stapje meer dan anderen op dit gebied.

Hoe werkt het financieringsplan van Kunststof Kozijn Offerte?

Kunststof Kozijn Offerte werkt samen met Geldplatform voor het maken van een financieringsplan. We kijken dan specifiek naar uw financiële situatie en geven op basis hiervan een helder advies. Er zijn verschillende opties die wij graag in een adviesgesprek met u doornemen. Denk bijvoorbeeld aan de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds of extra leencapaciteit in de hypotheek. Het voordeel van Kunststof Kozijn Offerte is dat wij alles voor u op een rijtje zetten in een gratis financieringsplan. Zo kunt u zelf de beste keuze maken.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Hier bestaat geen duidelijk antwoord op. Iedere aanbieder zal wat anders zeggen, maar het is voornamelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan afmeting, kleur, afwerking, aantallen, ramen, deuren, horren, roosters... Noem het maar op. De een zal zeggen dat het € 6.000 euro kost, de ander € 12.000. Toch komt u er maar op 1 manier achter en dat is een offerte aanvragen voor uw woning.

Moet ik een aanbetaling doen voor kunststof kozijnen?

Bij Kunststof Kozijn offerte begrijpen we dat de aanschaf van kunststof kozijnen geen kleine is. Dit geldt eigenlijk ook voor de specialist die u inhuurt voor de klus. Hij of zij zit namelijk met de inkoop van materialen en het inhuren van personeel. Toch vragen wij bij Kunststof Kozijn Offerte geen aanbetaling voor de klus. U hoeft pas na de montage te betalen.

Hoe onderhoud ik mijn kunststof kozijnen?

Hoewel kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn, vergen ze af en toe wel wat aandacht. U wilt tenslotte vast dat uw woning er netjes uit blijft zien. Maak daarom minimaal een keer in het jaar uw kozijnen schoon met een vochtige zachte doek of een spons met een sopje. Wij adviseren om geen gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen, zoals spiritus of aceton.

Hoe moet ik mijn kunststof kozijnen schoonmaken?

Kunststof kozijnen vereisen weinig onderhoud, maar wel wat schoonmaakwerk. Wanneer u eraan toe bent dit te doen, maak dan uw kunststof kozijnen schoon met een vochtige zachte doek of spons met een sopje. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of een spons met een schuurlaag. Anders beschadigt u de kozijnen.

Is het nodig om kunststof te schilderen?

Kunststof kozijnen hoeven in tegenstelling tot houten kozijnen niet geschilderd te worden. Kunststof behoudt namelijk hun kleur na verloop van tijd. Zij hebben een zogenaamde kleurvastheid.